Van Anholt dient transferverzoek in bij Heerenveen

Reacties

Pele van Anholt heeft een aanbieding op zak van een andere club en wil vertrekken bij SC Heerenveen. De zaakwaarnemer van de speler heeft maandag een gesprek met technisch directeur Hans Vonk.

Van Anholt dient transferverzoek in bij Heerenveen

Van Anholt is een multifunctionele speler die als rechts- én linksback uit de voeten kan en daarnaast ook op het middenveld kan spelen. Bij de geïnteresseerde club, waarvan Van Anholt de naam niet wil noemen, zou hij in beeld zijn als rechtsback. 'Dat wil ik graag', laat hij optekenen in de Leeuwarder Courant. Met het oog op een eventuele plaats in de selectie van het Nederlands elftal wil Van Anholt zich op die positie richten.

De club die interesse heeft, volgens Van Anholt 'een stap hogerop', zou FC Twente kunnen zijn. Bij de andere Nederlandse topclubs is de rechtsbackpositie goed ingevuld. De Enschedese club heeft voor de plek rechtsachter momenteel Cuco Martina (kan ook als centrumverdediger spelen) en Tim Breukers onder contract.

Mocht Van Anholt inderdaad vertrekken, dan zou Heerenveen wederom een sterkhouder verliezen. Eerder raakte het topscorer Alfred Finnbogason (Real Sociedad) en Bilal Basaçikoglu (Feyenoord) al kwijt. Daar kwam afgelopen week ook spelmaker Hakim Ziyech bij: hij verkaste naar FC Twente. Van Anholt lijkt de volgende te zijn die het Abe Lenstra Stadion gaat verlaten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.