Van Aanholt staat op rand van transfer naar Crystal Palace

Reacties

Patrick van Aanholt vervolgt zijn loopbaan zo goed als zeker bij Crystal Palace, dat de Nederlandse vleugelverdediger overneemt van Sunderland. In Londen gaat de 26-jarige linksback opnieuw aan de slag met manager Sam Allardyce.

Van Aanholt staat op rand van transfer naar Crystal Palace

Van Aanholt werkte onder Big Sam bij Sunderland, waar hij sinds 2014 onder contract stond. Bij The Black Cats ging de Oranje-international in de voorbije twee seizoenen met succes de strijd tegen degradatie aan. Momenteel staat Sunderland laatste in de Premier League.

Het sportieve plaatje ziet er bij Crystal Palace, waar Allardyce onlangs als vervanger van de ontslagen Alan Pardew werd aangesteld, maar een klein beetje beter uit. The Eagles staan achttiende.

Palace heeft inmiddels een akkoord bereikt met Van Aanholt over een meerjarig contract. De transfersom bedraagt ruim tien miljoen euro en kan door bonussen zelfs oplopen tot een slordige veertien miljoen.

Van Aanholt koos al op jonge leeftijd voor het Engelse avontuur. In 2007 verruilde hij PSV voor Chelsea. Op huurbasis speelde de verdediger vervolgens voor onder meer Vitesse.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.