media

statistieken

datum

laden laden
laden laden
Toon meer resultaten

Van Aanholt breekt na zeven jaar met Chelsea

Van Aanholt breekt na zeven jaar met Chelsea

Patrick van Aanholt vertrekt bij Chelsea. De 23-jarige verdediger, die nog in het bezit is van een eenjarig contract, gaat op zoek naar een nieuwe werkgever.

De Bossche linksback keerde vorige week na een lange vakantie terug bij Chelsea, waar hij en zijn management gesprekken voerde met de clubleiding.

'Ik moet elke week spelen. Of ik ga weg óf ik ga verlengen', liet de verdediger eerder aan Voetbal International weten. Nu is het hoge woord eruit.

'Waar ik volgend jaar speel? Dat weet ik nog niet. In ieder geval niet bij Chelsea. Ik ben klaar hier', aldus Van Aanholt. De linkervleugelverdediger die in 2007 de overstap maakte van PSV naar de Premier League-club, werd de laatste tweeënhalf jaar verhuurd aan Vitesse.

Van Aanholt imponeerde en groeide onder bondscoach Louis van Gaal zelfs uit tot international. Waar zijn toekomst ligt is onduidelijk, al laat de verdediger weten dat een terugkeer naar de Eredivisie op dit moment geen optie is.

Stef de Bont

Verslaggever Voetbal International. Volgt SC Cambuur, Vitesse, FC Dordrecht, CED, CV Topklasse en vaste volger van Jong Oranje/nationale jeugdploegen.

@stefdebont_vi

Praat mee

Praat mee op VI.nl

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Inloggen / registreren

Laatste nieuws