Vampeta bekent poging tot sabotage

Oud-PSV'er Vampeta heeft in een interview op een lokale radiozender in Rio de Janeiro laten weten dat toen hij voor Flamengo speelde, hij bewust niet alles gaf op het veld. De voorzitter van Flamengo beraadt zich nu op stappen tegen de middenvelder.

Vampeta bekent poging tot sabotage

'Toen ik bij Flamengo speelde, kregen de spelers hun salaris niet betaald. De voorzitter deed net alsof hij me wel betaalde en ik deed op het veld net alsof ik echt speelde', bekende de Braziliaanse wereldkampioen zijn verkapte poging tot wraak.

Edmundo Santos Silva, de voormalige voorzitter van Flamengo die werd afgezet na geruchten dat hij corruptie had gepleegd, kondigde aan de wedstrijden waarin Vampeta had gespeeld nogmaals op de video te zullen analyseren. Mocht hij tot de conclusie komen dat Vampeta de boel heeft gesaboteerd, dan zal hij juridische stappen ondernemen om 'het verlies' op de speler te verhalen.

Vampeta speelt inmiddels al een tijdje niet meer voor Fla. De dynamische middenvelder vertrok uit onvrede met zijn situatie bij Flamengo op huurbasis naar Corinthians.



Meer opzienbarende en vreemde berichten vind je in de rubriek In de Kantlijn


Bekijk hier al onze video's