Valladolid bezorgt inspiratieloos Barça vierde nederlaag

Reacties

Barcelona is pijnlijk onderuitgegaan op bezoek bij Real Valladolid (1-0), de nummer achttien van de Primera División. Fausto Rossi bezorgde de Catalanen hun vierde competitienederlaag van het seizoen.

Valladolid bezorgt inspiratieloos Barça vierde nederlaag

Vorige week profiteerde Barça nog van het gelijkspel tussen Atlético en Real Madrid, waardoor de achterstand op koploper Real nog maar één punt was. Maar in het Estadio Municipal José Zorrilla maakte de ploeg van trainer Tata Martino vanaf het eerste fluitsignaal een slappe, ongeïnspireerde indruk.

Vanuit het niets kwam Real Valladolid in de zeventiende minuut op voorsprong. Na een rommelige klutssituatie kwam de bal voor de voeten van de Italiaan, die koel afrondde. Maar ook na die treffer liet Barcelona nagenoeg niets zien. Het ontbrak de club uit Catalonië aan creativiteit, waardoor de thuisclub eenvoudig op de been bleef.

Het bleef dus bij het doelpunt van Rossi, waardoor Real Valladolid voor de vijfde keer dit seizoen zegevierde. Barcelona - waar Ibrahim Afellay de hele wedstrijd op de bank bleef - heeft nu 63 punten uit 27 duels. Real Madrid kan zondag vier punten voorsprong nemen, terwijl Atlético Madrid de Catalanen zaterdag nog kan passeren.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.