Valencia wil Andrade en presenteert Alexis

Valencia presenteert woensdag Alexis Ruano. De centrale verdediger staat de komende zes seizoenen onder contract bij de nummer vier van de Primera División. Hij moet bij Valencia Roberto Fabian Ayala vervangen, die aan de slag gaat bij Villarreal.

Valencia wil Andrade en presenteert Alexis

Alexis maakte het afgelopen seizoen indruk bij Getafe, waarvoor hij in zijn eerste seizoen 24 keer in actie kwam en twee keer scoorde. De 21-jarige verliet vorige zomer nog Málaga voor de club van coach Bernd Schuster.

Valencia was niet de enige club die geïnteresseerd was in Alexis. Ook Real Madrid had de verdediger graag willen inlijven, maar zag de speler voor acht miljoen euro naar de ploeg van coach Quique Sánchez Flores vertrekken.

Overigens zoekt de Oost-Spaanse club nóg een centrale verdediger voor het komende seizoen. Valencia denkt daarbij aan Cristian Chivu (AS Roma), Gabriel Milito (Real Zaragoza) en Jorge Andrade (Deportivo La Coruña).

De komst van Andrade lijkt het meest waarschijnlijk, omdat Chivu ook kan rekenen op de belangstelling van onder meer Barcelona en Internazionale, terwijl Milito bij Real en Juventus hoog op de lijst staat.

Bekijk hier al onze video's