Valencia volgt Vilhena op de voet

Reacties

Feyenoord kan in de winterstop een duidelijk signaal afgeven dat het dit seizoen echt wil meedoen om de titel. Bij een vertrek van Tonny Vilhena is Leroy Fer in beeld als zijn vervanger.

Valencia volgt Vilhena op de voet

De verwachting bij Feyenoord is dat Vilhena in januari zal vertrekken uit De Kuip. Hij heeft een aflopend contract en staat in de belangstelling van Valencia. Vilhena zelf heeft nog geen beslissing genomen of hij al weg wil in januari, of liever wacht tot het eind van het seizoen.

Fer is in beeld als tussentijdse versterking. Feyenoord moet dan wel een deel van zijn salaris bij Queens Park Rangers overnemen. De elfvoudig international heeft nog een contract tot medio 2017 in Londen. Dit seizoen kwam Fer in totaal tot acht competitiewedstrijden, waarin hij één keer scoorde.

Het contract van Dirk Kuijt zal ook wel worden verlengd. Daarover hoeven geen ingewikkelde gesprekken worden gevoerd. In de huidige verbintenis staat dat beide partijen bij een wederzijds goed gevoel nog een jaar met elkaar verdergaan. Het is aan Feyenoord dat moment te bepalen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.