Valencia geeft in slotfase voorsprong weg aan Betis

Valencia leek op bezoek bij Real Betis op weg naar een overwinning, maar gaf deze in blessuretijd weg. Sevilla ging eerder op de avond onderuit bij Levante.

Real Betis - Valencia 2-1Tot aan de negentigste minuut leek er geen vuiltje aan de lucht voor Valencia, dat met 1-0 leidde door een eigen doelpunt van José Antonio Dorado. Maar in blessuretijd ging het helemaal mis voor de ploeg van trainer Unai Emery. Rubén Castro was daarvoor verantwoordelijk. De dertigjarige spits scoorde twee keer en draaide zo eigenhandig een 1-0 achterstand om in een 2-1 zege.

Levante - Sevilla 1-0Victoriano Rivas Alvaro, beter bekend als Nano, was de man van de wedstrijd tijdens de confrontatie tussen Levante en Sevilla. In de 56ste minuut zorgde hij voor de enige treffer van de wedstrijd in het Ciutat de València, waardoor de thuisclub drie punten pakte.

Levante heeft door de thuiszege op Sevilla nu 29 punten uit vijftien duels, waardoor het vierde staat. Eén plek hoger dan Sevilla. Valencia blijft op 30 punten staan na de nederlaag in Sevilla. Foto: VI Images