Valdés herenigd met Van Gaal bij Manchester United

Reacties

Víctor Valdés krijgt bij Manchester United de kans volledig te herstellen van de knieblessure die hem al geruime tijd aan de kant houdt. De transfervrije Spaanse doelman werkt onder leiding van de medische staf van de Engelsen aan zijn herstel. Hij wordt daarmee herenigd met Louis van Gaal.

Valdés herenigd met Van Gaal bij Manchester United

In maart van dit jaar scheurde Valdés in de thuiswedstrijd van Barcelona tegen Celta de Vigo de voorste kruisband van zijn rechterknie af. Het duel bleek direct zijn laatste voor de Catalanen. De 32-jarige goalie besloot eerder dit jaar zijn aflopende contract in Camp Nou niet te verlengen.

Daarmee kwam er een einde aan het al bijna twaalf jaar durende dienstverband van Valdés met Barça. Het avontuur waarnaar hij op zoek was bleef door zijn blessure uit, omdat hij een maandenlange revalidatie voor de boeg had. Nu biedt Manchester United hem de optie de afrondende fase van zijn herstel bij de Engelsen te voltooien.

De 21-voudige Spaanse international zal eerst revalideren onder het strenge toezicht van de medische staf van United, waarna hij in een later stadium hoopt mee te trainen met de selectie van manager Louis van Gaal. De Nederlandse hoofdcoach van The Red Devils kent Valdés nog uit zijn periode bij Barcelona, waar hij de doelman in het seizoen 2002/03 liet debuteren in de hoofdmacht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.