Vakantiekostuum Neymar, boze baas door foto Van Persie

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Vakantiekostuum Neymar, boze baas door foto Van Persie

• De Braziliaan Neymar geniet van zijn welverdiende vakantie. Door een tijdens het WK opgelopen rugblessure moet de aanvaller van Barcelona dat wel in een korset doen.  Wij zien hem toch liever op voetbalschoenen…

Jelle ten Rouwelaar spreekt zijn zorgen uit. Met het huren van Stipe Perica van Chelsea zou zijn club NAC immers klaar zijn op de transfermarkt. De doelman bestrijdt dat. 'Als ik eerlijk ben denk ik niet dat we op dit moment iets aan Stipe zullen hebben. Met alle respect voor hem. Het is een uitstekende jongen met een geweldige mentaliteit. Maar qua ervaring en leeftijd moeten we op zoek gaan naar een iets andere spits. Maar ook dat is niet aan mij.' (Omroep Brabant)

• Tsja. Daar zit je dan als ober en enorme Manchester United-fan in een restaurant in Barbados en dan komt niemand minder dan Robin van Persie langs tijdens zijn vakantie. Wat doe je dan? Inderdaad, dat moment vereeuwigen, ondanks het verbod van de baas. Volgens de Mirror  werd de ober tijdelijk op non-actief gezet. Hij mocht immers niet met zijn mobiele telefoon tijdens werktijd aan de slag gaan. Gelukkig heeft hij de foto's nog… Overigens is de kans groot dat de maker van de foto na een afkoelperiode  toch weer aan de slag mag in het chique restaurant.

'Maar echt, ik heb hem moeten afremmen. Hij ging veel te hard in zijn eerste trainingsweek en dan dreigt vermoeidheid. Maar die jongen houdt zoveel van het spelletje en is dan zo euforisch dat hij maar moeilijk in te tomen valt.'
Romelu Lukaku is eigendom van Chelsea, maar brak zijn vakantie eerder af om bij Anderlecht aan de slag te gaan. Trainer Besnik Hasi vertelt dat de spits, die waarschijnlijk een vertrek bij Chelsea wacht, wel erg gretig was. (Het Nieuwsblad)

De Duitser Kevin Grosskreutz heeft zo zijn eigen manier om de wereldtitel te vieren en nooit te vergeten. Wij vragen ons af of de middenvelder van Borussia Dortmund dit met al zijn prijzen blijft doen?

'Bayern gaat Guardiola nooit ontslaan. Dat kan ik je zwart op wit geven.'
 • Bayern München-voorzitter Karl-Heinz Rummenigge meent dat zijn coach niet voordat zijn verbintenis medio 2016 afloopt het veld hoeft te ruimen. Guardiola had onlangs nog aangegeven dat ook hij wordt afgerekend op het moment dat de resultaten achterblijven. (Welt am Sonntag)

Lazio-directeur Igli Tare heeft zich deze transferperiode niet populair gemaakt bij zijn eigen supporters, die hem op een ludieke manier te kijk hebben gezet. Zijn telefoonnummer werd gelekt en vervolgens door fans gebruikt om een vliegticket naar Rotterdam te boeken. Waarschijnlijk een signaal naar Tare om Stefan de Vrij te strikken. Het kostte de Albaniër uiteindelijk twee uur om het boeken van de vlucht ongedaan te maken.

Met een geweldig doelpunt vanaf zestig meter verbaasde Miralem Pjanic in een oefenwedstrijd tegen Manchester United vriend en vijand. Toch kwam de goal niet helemaal uit de lucht vallen, want in aanloop naar het duel met United trainde hij zijn traptechniek met de Denver Broncos, een American Football-team. De beelden daarvan zijn hier te zien. Zijn schitterende treffer is hier terug te bekijken. Het commentaar van de doelpuntenmaker. 'Ik kijk altijd waar de keeper staat. Gelukkig leverde dat nu succes op.'

Zo vader, zo zoon. Zeven jaar geleden speelde vader Mehmet Scholl nog samen met Franck Ribéry, inmiddels is het de beurt aan zijn achttienjarige zoon Lucas Scholl om zijn entree te maken in het elftal van Bayern München. Nog meer gelijkenissen: net als zijn vader is Lucas een middenvelder.

'Natuurlijk heb ik er spijt van. Het is onacceptabel. Ik accepteer de consequenties.' • Jack Wilshere heeft zijn nederige excuses aangeboden nadat hij betrapt werd, terwijl hij een sigaret aan het roken was in Las Vegas. Opmerkelijk genoeg gaat zijn statement over dit incident verder dan de excuses die Luis Suarez maakte voor zijn beet in de nek van Giorgio Chiellini. 'Ik wil niet dat mijn kinderen opgroeien met het idee dat hun vader rookt en dat het acceptabel is voor een voetballer om te roken, want dat is het niet.'(BBC)

• Samuel Eto'o heeft een flinke aanklacht aan zijn broek gekregen van zijn ex-vriendin Hélène Nathalie Koah. Die beschuldigt hem namelijk van mensenhandel, het publiceren van obscene content, pimpen, bedreigingen, chantage en valse declaraties. Aanleiding voor de aanklacht was het publiceren van naaktfoto’s van Koah op Facebook, waaraan Eto'o schuldig zou zijn. De spits ontkent overigens alle beschuldigingen en diende zelf een aanklacht in tegen Koah, vanwege het verduisteren van grote sommen geld die voor goede doelen bedoeld waren.

• Bastian Schweinsteiger heeft zich niet populair gemaakt bij de fans van Borussia Dortmund. Er is namelijk een video (zie onder) opgedoken, waarin de middenvelder van Bayern München een smadelijk lied zingt over de rivalen. Schweinsteiger is een van de kandidaten om Philipp Lahm op te volgen als aanvoerder bij het Duitse elftal en dit incident doet zijn kandidatuur geen goed.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.