Vágner Love: ook zonder blauwrode kraaltjes is de Russische lokroep te sterk

Reacties

Vágner Love staat aan de vooravond van een terugkeer in de Russische competitie. De 35-jarige spits heeft daartoe zijn contract met Corinthians laten ontbinden.

Vágner Love: ook zonder blauwrode kraaltjes is de Russische lokroep te sterk
© Pro Shots

Vágner Love heeft met de karakteristieke blauwrode kraaltjes in zijn haren zijn sporen nagelaten in Rusland. De Braziliaan scoorde 124 keer voor CSKA Moskou, voor hij in 2013 zijn geluk ging beproeven in China. Zijn productie leverde ook de nodige prijzen op: drie Russische titels, zes bekers, vier Super Cups en een UEFA Cup.

Nu keert hij terug naar de plek waar hij zijn successen heeft gevierd. Want Corinthians meldt dat het contract is ontbonden, zodat Vágner Love kan terugkeren naar Rusland. Volgens Braziliaanse media heeft de spits namelijk een aanbod van CSKA Moskou aanvaard.

Opvallend genoeg zou Corinthians een andere voormalige CSKA Moskou-spits op het oog hebben als vervanger van Vágner Love. Jô, die in Japan speelt voor Nagoya Grampus, moet bij de Braziliaanse club de vacature voorin gaan invullen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.