Vader Lukaku: 'Het gaat weer beter met mijn zoon'

Romelu Lukaku tobt bij Anderlecht al het gehele seizoen met zijn vorm. Volgens de vader van de groeibriljant gaat het echter weer de goede kant op.

Vader Lukaku: 'Het gaat weer beter met mijn zoon'

Vorig jaar wekte Lukaku met zijn uitstekende spel en legio doelpunten (15 treffers in 26 duels) de interesse van tal van Europese topcubs. In het huidige seizoen verloopt het vooralsnog een stuk minder soepel. Lukaku scoorde pas tien keer in 23 wedstrijden en is daarnaast geen schim meer van de speler van vorig seizoen.

De vader en tevens zaakwaarnemer van Lukaku luidde onlangs de noodklok. Volgens Lukaku senior was de speelwijze van Anderlecht tevens debet aan het mindere spel van zijn zoon. Inmiddels is de kou uit de lucht na een gesprek met manager Herman van Holsbeeck.

'Ik heb Van Holsbeeck ontmoet', aldus vader Lukaku in Het Nieuwsblad. 'We praatten over van alles en nog wat, het was een goed gesprek. Ik voel dat we weer op dezelfde golflengte zitten.'

'Ik sprak ook met Romelu, zoals natuurlijk wel vaker. Ik overleg met hem in goeie en minder goeie momenten. Ik vind trouwens dat het weer beter gaat met mijn zoon. Zijn prestatie tegen Ajax (2-0 verlies in de Europa League ,red.) vond ik goed.' Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's