Utrecht-fans zwaaien Ramselaar uit

Reacties

PSV'er Bart Ramselaar neemt zondag in De Galgenwaard officieel afscheid van het publiek van zijn oude club FC Utrecht. Dit zal gebeuren voorafgaand aan de wedstrijd van de Domstedelingen tegen Heracles Almelo.

Utrecht-fans zwaaien Ramselaar uit

Bij FC Utrecht genoot Ramselaar een groot deel van zijn jeugdopleiding. Op 1 maart 2015 maakte hij op achttienjarige leeftijd zijn debuut in de Eredivisie. Drie minuten voor tijd verving hij Mark Diemers in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord.

De middenvelder maakte deze zomer de overstap naar PSV. Sindsdien ontwikkelt hij zich stormachtig. De Amersfoorter groeide snel uit tot basisspeler en debuteerde voor het Nederlands elftal.

In 41 competitiewedstrijden voor FC Utrecht kwam Ramselaar tot zes doelpunten. In het bekertoernooi maakte de enkelvoudig international er in zes duels drie. Bij PSV staat de teller van de twintigjarige Ramselaar na elf competitieduels op twee goals. Ook in de strijd om de KNVB-beker was hij trefzeker, eenmaal in de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam.

Ook in de Champions League maakte Ramselaar zijn debuut voor PSV, thuis in de wedstrijd tegen Atlético Madrid. Dinsdagavond kreeg hij in de laatste groepswedstrijd tegen FK Rostov (0-0), zijn vierde optreden in het miljoenenbal, nog de grootste kans van de wedstrijd. Zijn schot werd op de lijn gekeerd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.