Utrecht speelt dankzij goal Haller gelijk tegen Espanyol

FC Utrecht heeft dinsdagavond in een oefenduel met 1-1 gelijkgespeeld tegen Espanyol. Tegen de nummer dertien van het voorbije Spaanse seizoen was Sébastien Haller de doelpuntenmaker namens de Domstedelingen.

Al in de zevende minuut kwam Utrecht op voorsprong in De Galgenwaard. Na een corner van Andreas Ludwig kon Haller (foto) binnenschieten. Het was voor de Franse spits zijn derde goal in de voorbereiding.

Utrecht hield de voorsprong vast tot de rust, maar moest in de 47ste minuut wel de gelijkmaker toestaan. Een schot van afstand van José Antonio Reyes betekende de gelijkmaker. Daar bleef het in het vervolg bij.

Het oefenduel met Spanjaarden was niet de laatste test voor de ploeg van Erik ten Hag. Zaterdag is FC Union Berlin de laatste tegenstander in de voorbereiding, voordat Utrecht de competitie op 6 augustus in eigen huis begint tegen landskampioen PSV.