Utrecht praat over enkele weken verder met Barazite

FC Utrecht is met Nacer Barazite in onderhandeling om zijn contract open te breken, op te waarderen en te verlengen tot medio 2019. Zijn huidige verbintenis loopt af in de zomer van 2017.

Utrecht praat over enkele weken verder met Barazite

In juli 2014 kwam de nu 25-jarige Barazite naar FC Utrecht.  Waar blessures hem in zijn eerste seizoen nog parten speelden, is de aanvaller deze jaargang belangrijk voor Utrecht. In 21 Eredivisie-duels was hij vijf keer trefzeker en gaf hij twee assists. In het bekertoernooi scoorde hij drie keer in vier duels.

'De intenties zijn goed, van beide partijen', legt zaakwaarnemer Alexander Bursac uit aan Voetbal International. 'Nacer is blij en trots dat ze zijn contract nu al willen verlengen. We liggen niet ver uit elkaar, het gaat alleen om het goede moment. Binnen een paar weken praten we verder. Nacer heeft geen enkele reden níét bij te tekenen.'

Barazite zelf wil er weinig over kwijt: 'We zijn in gesprek inderdaad. Van beide kanten zijn wij heel erg tevreden over hoe het gaat. Als ik kijk waar ik een jaar geleden stond en hoe het nu gaat, dan is dit alleen maar positief.'

Lees in de nieuwe editie van Voetbal International een uitgebreider verhaal over FC Utrecht en de ambities van doelman Robbin Ruiter. Bestel de nieuwe VI hier of lees het verhaal op Premium.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen