Utrecht loopt schade op in aanloop naar clash met Ajax

Reacties

Timo Letschert heeft een schouderblessure overgehouden aan de wedstrijd van FC Utrecht bij De Graafschap (0-1). Het is nog de vraag of hij het duel met zijn oude club Ajax gaat halen.

Utrecht loopt schade op in aanloop naar clash met Ajax

Letschert (foto), die nog geen competitieminuut miste, raakte al in de openingsfase van de wedstrijd in Doetinchem geblesseerd en moest zich na zeven minuten laten wisselen. Onderzoek moet uitwijzen of hij volgende week zondag (12.30 uur) aan de aftrap kan verschijnen tegen Ajax. Mark van der Maarel is er dan na twee gele kaarten tegen De Graafschap sowieso niet bij; hij zit een schorsing uit van een duel.

Trainer Erik ten Hag heeft in elk geval genoeg opties achter de hand, mocht ook Letschert het duel met de Amsterdamse lijstaanvoerder niet halen. Tegen De Graafschap werd hij vervangen door Chris Kum, terwijl ook Ramon Leeuwin in die wedstrijd voor het eerst dit seizoen aan de aftrap verscheen van een Eredivisie-duel. Kevin Conboy keert terug van een schorsing na zijn rode kaart tegen Heracles Almelo.

Ten Hag liet overigens voor de camera van de NOS blijken dat het gemis van een of twee spelers tegen de Amsterdamse rivaal sowieso wel is op te vangen. 'FC Utrecht is altijd klaar voor Ajax', wakkerde hij het vuurtje alvast aan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.