Utrecht laat contract veelbesproken Bjelica ontbinden

Reacties

Aleksandar Bjelica en FC Utrecht zijn verlost van elkaar. De verdediger heeft zijn doorlopende verbintenis laten ontbinden.

Utrecht laat contract veelbesproken Bjelica ontbinden

Op de clubwebsite kondigt Utrecht aan 'met wederzijds goedvinden' de samenwerking te verbreken. De breuk kan evenwel niet los worden gezien van een incident van eerder deze week; Bjelica zag een einde komen aan zijn verhuurperiode bij Sparta Rotterdam na een conflict. De club bevestigt een causaal verband overigens niet.

De Rotterdamse club stuurde Bjelica terug naar Utrecht na een bizarre eis die de verdediger stelde. De verdediger wilde alleen naar het stadion komen voor het thuisduel met NEC (2-2) van vorige week als hem een basisplaats zou worden gegarandeerd. Op die merkwaardige eis ging Sparta vanzelfsprekend niet in. Bjelica zat vervolgens niet bij de wedstrijdselectie, evenals voor het duel met De Graafschap (3-2 nederlaag) van zaterdag.

Bjelica (20) speelde dit seizoen vijf duels voor Sparta en kwam vorig seizoen vier keer als invaller in actie namens Utrecht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.