Utrecht en Sparta willen Bouaouzan ruilen

  FC Utrecht en Sparta Rotterdam werken aan een spelersruil. Hoofdrolspeler in die ruil is Rachid Bouaouzan, maar vooralsnog zijn de pogingen op niets uitgelopen omdat Joost Broerse weinig zin heeft mee te werken aan deze ruil.

Utrecht en Sparta willen Bouaouzan ruilen

FC Utrecht wil graag Bouaouzan overnemen van Sparta, maar de club uit de Domstad mist de financiën daarvoor. Sparta wil op zijn beurt van de aanvaller af. Het contract van de 23-jarige speler loopt aan het einde van dit seizoen af en Bouaouzan heeft al laten weten niet van plan te zijn die verbintenis te verlengen. Reden voor technisch directeur Danny Blind de aanvaller nu nog van de hand te doen voordat deze volgende zomer transfervrij vertrekt.

Sparta en Utrecht willen graag Joost Broerse in de ruil betrekken. Maar de 28-jarige verdediger annex middenvelder wil liever in Utrecht blijven. 'Hij wil voor zijn kans gaan in het eerste elftal', vertelt Piet Buter in de nieuwe Voetbal International. Afgelopen zondag liet coach Willem van Hanegem Broerse nog als centrale middenvelder beginnen aan het thuisduel met Feyenoord.

'We proberen via beide zaakwaarnemers nu tot een geschikte oplossing te komen', aldus Buter.    

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen