Ünüvar blinkt uit en heeft eerste goals voor Trabzonspor te pakken

Naci Ünüvar heeft zijn eerste doelpunten voor Trabzonspor te pakken. De huurling van Ajax kwam woensdag tweemaal tot scoren in de met 3-0 gewonnen bekerwedstrijd tegen Samsunspor. Dankzij de overwinning op de tweededivisionist staat Trabzonspor in de achtste finales van de Türkiye Kupasi.

© A Spor
Trabzonspor
Trabzonspor
3 - 0
Samsunspor
Samsunspor

Trabzonspor kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong via Umut Bozok, die de bal van dichtbij binnenwerkte op aangeven van Anastasios Bakasetas. Na 27 minuten had Ünüvar de bal bij de tweede paal voor het intikken dankzij een scherpe voorzet van Trézéguet. In de tweede helft belandde een poeier van Ünüvar op de lat, maar de Turkse Nederlander zorgde alsnog voor de 3-0 door de keeper van dichtbij te omspelen en in een leeg doel te schieten.

Zijn dubbelslag is een mooie opsteker voor Ünüvar, die dit seizoen in de Süper Lig tot slechts twee invalbeurten kwam. De negentienjarige linksbuiten mocht ook tweemaal als invaller opdraven in de Europa League. In het bekerduel met Samsunspor begon hij voor het eerst als basisspeler aan een wedstrijd van Trabzonspor.