'United is Van Gaal beu en opent gesprekken met Mourinho'

Reacties

Manchester United heeft de afgelopen tijd gesprekken gevoerd met José Mourinho. De Portugees is volgens de BBC de belangrijkste kandidaat om Louis van Gaal na dit seizoen te vervangen.

'United is Van Gaal beu en opent gesprekken met Mourinho'

Van Gaal presteert dit seizoen wederom matig met Manchester United, ondanks de honderden miljoenen euro's die de manager al heeft gespendeerd aan nieuwe spelers. The Red Devils staan vijfde in de Premier League en overleefden de groepsfase van de Champions League niet. Een ontslag van de Nederlander hangt dan ook in de lucht, maar vooralsnog heeft United steeds het vertrouwen uitgesproken in Van Gaal.

Toch zouden er in het diepste geheim al gesprekken gevoerd zijn met Mourinho (53). Er is echter nog geen sprake van een akkoord en Manchester United weigert vooralsnog te reageren op de berichtgeving. De 64-jarige Van Gaal, die een contract tot medio 2017 heeft bij United, zou van de clubleiding het huidige seizoen mogen afmaken, om vervolgens plaats te maken voor Mourinho, die eerder dit seizoen werd ontslagen door Chelsea.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.