Uittocht bij Twente zet door: Bjelland naar Brentford

Reacties

Na Darryl Lachman (Sheffield Wednesday), Kasper Kusk (FC Kopenhagen), Bilal Ould-Chikh (Benfica) en Luc Castaignos (Eintracht Frankfurt) verlaat ook aanvoerder Andreas Bjelland (26) het noodlijdende FC Twente.

Uittocht bij Twente zet door: Bjelland naar Brentford

De Tukkers bevestigen dat de Deense verdediger, zoals verwacht, overstapt naar Brentford FC. Bij de club van voormalig Excelsior-trainer Marinus Dijkhuizen tekent Bjelland voor drie jaar. Met zijn nieuwe werkgever komt hij dit seizoen uit in het Championship.

Dijkhuizen is in ieder geval zeer content met zijn nieuwste aanwinst. 'Andreas is een goede verdediger met veel ervaring. Dat is goed voor ons omdat we veel jonge spelers in de selectie hebben', laat de Nederlander weten op de clubwebsite. 'Met Bjelland halen we een Deense international en dat is goed voor de uitstraling van de club.'

FC Twente ontvangt dus een broodnodige transfersom voor Bjelland. Bovendien zijn de Tukkers verlost van een van de grootverdieners in de selectie. Bjelland, die ook in de belangstelling stond van het Lille, kwam in 2012 van FC Nordsjaelland naar FC Twente. Uiteindelijk speelde de verdediger 69 wedstrijden in de Eredivisie. In Enschede had Bjelland nog een contract tot medio 2016.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.