Uitblinker Wijnaldum ontevreden: 'We moesten winnen'

Reacties

Volgens Georginio Wijnaldum heeft Newcastle United nagelaten het overwicht uit te drukken in een overwinning in de derby tegen Sunderland (1-1). Zelf viel de 25-jarige middenvelder in positieve zin op.

Zoals vaker fungeerde Wijnaldum zondagmiddag als aanjager bij Newcastle. De Nederlander werd door het thuispubliek verkozen tot Man van de Wedstrijd. Tevreden was de ex-PSV'er echter allerminst, zo liet hij blijken bij Sky Sports. 'We wilden, moesten en konden winnen.' Newcastle hield een punt over aan de derby dankzij Aleksandar Mitrovic, die raak kopte uit een perfecte voorzet van Wijnaldum.

Toch lagen er meer mogelijkheden voor de thuisploeg, volgens Wijnaldum. 'Ik ben teleurgesteld, omdat we wel degelijk kansen kregen.' De remise zorgt echter ook voor aanknopingspunten. Sunderland loopt niet verder weg bij Newcastle in de degradatiestrijd. De achterstand van The Magpies op de rivaal bedraagt nog altijd een punt. 'Een nederlaag konden we absoluut niet gebruiken. We toonden vandaag ook veel vechtlust', aldus Wijnaldum, die de voorbije periode hamerde op meer strijd aan Newcastle-zijde.

Newcastle zet de degradatiestrijd op 2 april voort op bezoek bij Norwich City, de huidige nummer zeventien in de Premier League. De ploeg van manager Rafa Benítez, de opvolger van de eerder deze maand ontslagen Steve McClaren, staat negentiende. De Spaanse tacticus koestert hoop. 'Ik denk dat we degradatie kunnen ontlopen. We kunnen veel beter en dat hebben we vandaag in de tweede helft laten zien.'

Uitblinker Wijnaldum ontevreden: 'We moesten winnen'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.