Uitblinker Linssen in carnavalsstemming na handhaving

Reacties

Waar NAC Breda-doelman Jelle ten Rouwelaar met een blunder de schlemiel van de avond was in de degradatiekraker, was Heracles Almelo-aanvaller Bryan Linssen juist de grote uitblinker.

Uitblinker Linssen in carnavalsstemming na handhaving

In Breda handhaafde Heracles zich officieus door NAC met 3-1 opzij te zetten. Een puike prestatie volgens de uitblinker. 'Het voetbal was niet groots, maar we hebben gewonnen', zei Linssen tegen FOX Sports.

'Iedereen had ons afgeschreven, dus het was erg zwaar om er weer bovenop te komen. Na de thuiswedstrijd tegen NAC (na zeven nederlagen op rij won Heracles de achtste wedstrijd met 6-1, red.) hebben we het tij gekeerd. Daarna deden we het goed, waarbij er steeds een andere uitblinker was', aldus de aanvaller, die nu vooral feest wil vieren. 'Ik ga nu doen alsof het carnaval is.'

Linssen was bij zeven van de laatste zeven doelpunten van Heracles (vier goals, drie assists) betrokken. De rappe flankspeler is de meest trefzekere aanvaller van Heracles. Na de kraker in Breda staat hij op negen competitietreffers en was hij voor de achtste keer aangever bij een doelpunt van de Tukkers. 'Ik ben vandaag belangrijk geweest voor het team, dat is heerlijk. Daar doe je het voor. Ik word steeds beter en dat is ook de bedoeling. Wie weet waar dat eindigt?', aldus Linssen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.