Udinese wint nipt via goals Di Michele

Met drie goals bracht David Di Michele zijn Udinese een zwaarbevochten zege op Siena: 3-2. Door de winst sluiten de bianconeri uit Udine aan bij de subtop van de Serie A.

Udinese begon sterk aan het duel en heerste in de eerste helft. Di Michele opende de score in de 26ste minuut via een counter en tikte vijf minuten later de 2-0 binnen nadat doelman Antonio Mirante een schot van Vincenzo Iaquinta had geblokt. En na 25 seconden in de tweede helft schoot Di Michele beheerst de 3-0 achter Mirante.

Siena kwam echter terug in het duel. Enrico Chiesa scoorde in de 51ste minuut en een kwartier later vergrootte Valerio Bertotto de hoop van de zwartwitte thuisploeg. Maar ook al moest Udinese de laatste minuten met tien man verder na rood van Christian Obodo (vanwege het ruziemaken met één van de brancarddragers), toch lukte het Siena niet om langszij te komen.