Udinese completeert 'Oranje-defensie' met komst Zeegelaar

Reacties

Marvin Zeegelaar maakt het seizoen af bij Udinese. De 28-jarige linkerflankspeler wordt door de Italianen voor een half jaar gehuurd van Watford, waar hij op een zijspoor was geraakt. Zeegelaar speelde dit seizoen nog geen enkele wedstrijd.

Udinese completeert 'Oranje-defensie' met komst Zeegelaar

Bij Udinese komt Zeegelaar een aantal landgenoten tegen. Hidde ter Avest, Bram Nuytinck en William Troost-Ekong spelen al langer bij de Italiaanse middenmoter. Troost-Ekong werd geboren in Haarlem, maar is international van Nigeria.

Zeegelaar ligt nog tot medio 2021 vast bij Watford, dat in de zomer van 2017 drie miljoen euro aan Sporting Portugal betaalde voor de linkerflankspeler. In zijn eerste seizoen kwam hij nog tot dertien officiële optredens, maar in de laatste maanden werd hij niet meer opgesteld. Het was een voorbode voor de huidige jaargang waarin Zeegelaar geen enkele minuut maakte voor Watford.

De deal tussen Watford en Udinese komt overigens niet geheel uit de lucht vallen. De Italiaanse zakenman Giampaolo Pozzo is namelijk eigenaar van beide clubs.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Udinese
Meer over Udinese
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.