Twijfelgeval Schöne reist met Ajax af naar Cyprus

Reacties

Lasse Schöne is opgenomen in de negentienkoppige wedstrijdselectie van Ajax voor het uitduel met APOEL Nicosia dinsdag in de groepsfase van de Champions League. Van deze groep, die maandag afreist naar Cyprus, valt nog één speler af.

Twijfelgeval Schöne reist met Ajax af naar Cyprus

Mogelijk is dat Schöne. De multifunctionele Deen kampte met liesklachten en ontbrak daardoor in de laatste drie wedstrijden van Ajax. Schöne herstelt goed van zijn kwetsuur, maar het is nog onduidelijk of hij in actie kan komen tegen APOEL. Verder blijft de selectie van de Amsterdammers ongewijzigd.

Schöne is dit seizoen de meest waardevolle speler bij Ajax. In zeven wedstrijden was hij direct betrokken bij zeven goals. De 28-jarige middenvelder annex aanvaller scoorde vier keer en gaf drie assists. In de eerste groepswedstrijd van de Champions League was hij belangrijk voor de Amsterdammers door een vrije trap binnen te schieten tegen Paris Saint-Germain (1-1).

Scheidsrechter
Milorad Mazic is aangesteld om woensdag de wedstrijd tegen APOEL te leiden. De Serviër wordt geassisteerd door zijn landgenoten Milovan Ristic en Dalibor Djurdjevic. Mazic was eenmaal eerder scheidsrechter bij een Europese wedstrijd van een Nederlandse club. In 2012 was hij de leidsman toen AZ met 2-1 verloor op bezoek bij Udinese.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.