Twijfel en hoop bij Koeman voor Boxing Day

Reacties

Het is twijfelachtig of Maarten Stekelenburg op tweede kerstdag in actie kan komen voor Everton. Daarnaast hoopt manager Ronald Koeman dat spits Romelu Lukaku zijn contract verlengt. Dat zei de manager donderdag op de persconferentie in aanloop naar het uitduel met Leicester City van maandag.

Twijfel en hoop bij Koeman voor Boxing Day

Stekelenburg raakte afgelopen maandag geblesseerd in de derby tegen Liverpool (0-1). De doelman kwam vlak na rust in botsing met ploeggenoot Leighton Baines en moest zich laten vervangen met een beenblessure. De 33-jarige Stekelenburg verscheen ook donderdag niet op het trainingsveld van Everton. 'Zijn meespelen is nog twijfelachtig', gaf Koeman aan tijdens de persconferentie.

Goed nieuws lijkt aanstaande als het gaat om clubtopscorer Lukaku. De kans is groot dat de Belgische spits binnenkort zijn contract bij Everton verlengt. 'Ik weet dat er wordt overlegd over een nieuw contract, maar of het echt al bijna rond is weet ik niet', zei Koeman. 'Als het rond komt, is het een big deal voor de club. De jongen wil graag blijven en hij is een groot onderdeel van de plannen van Everton.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.