Twente-huurling Djordjevic: 'De Eredivisie is geweldig'

FC Twente huurt het komende seizoen Luka Djordjevic van Zenit Sint-Petersburg. Op de website van de Russische topclub vertelt de negentienjarige Montenegrijn vol ambitie naar Enschede te verkassen.

Twente-huurling Djordjevic: 'De Eredivisie is geweldig'

'Twente heeft snel gehandeld. Bovendien wist ik dat de Nederlandse competitie een geweldige plaats is voor jonge spelers om zich te ontwikkelen. Zeker voor aanvallers. Twente is een geweldige club en ik hoop dat ik mij daar kan tonen om zo beter terug te keren bij Zenit', vertelt de spits.

'Ik ga naar een club die aanvallend voetbal speelt', vervolgt Djordjevic, die wel aangeeft na zijn seizoen in Enschede terug te willen keren bij Zenit. Daar staat hij nog tot medio 2016 onder contract. Vorig seizoen kwam de aanvaller tot zeven optredens in de hoogste Russische afdeling en tot nu toe stond voor de huidige jaargang zijn teller op één competitiewedstrijd.

De negentienjarige Montenegrijn kwam bij de topclub amper aan spelen toe, omdat hij gevestigde namen als Hulk, Andrei Arshavin en Aleksandr Kerzhakov voor zich moet dulden.

Ook Vitesse had hem na het vertrek van Wilfried Bony naar Swansea City op het lijstje staan. Maar de jeugdinternational koos voor Twente.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen