Twente-belofte Rendla opnieuw maanden buitenspel

De Slowaakse belofte Andrej Rendla heeft zijn rentree in de hoofdmacht van FC Twente opnieuw moeten uitstellen door problemen met een kruisband.

Twente-belofte Rendla opnieuw maanden buitenspel

Rendla kwam in 2007 als grote belofte naar Enschede. Maar tot nu toe heeft de Slowaak slechts één wedstrijd in de Enschedese hoofdmacht op zijn naam staan. Een kruisbandblessure verpestte in januari zijn doorbraak, die opnieuw zeker een half jaar op zich laat wachten.

Bij een kijkoperatie werd woensdag geconstateerd dat er een scheurtje zit in de kruisband, die hem vorig seizoen ook al parten speelde. 'In het begin was ik gefrustreerd, weer die kruisband', zegt Rendla in TC/Tubantia.

'Maar ik ben er nu wel weer rustig onder. Het is bijna normaal geworden. We gaan nu overleggen wat we gaan doen. Waar en door wie ik geopereerd word', aldus de Slowaak, die komende week in zijn geboorteland onder het mes gaat.

Ondanks de tegenvaller houdt de Slowaak vertrouwen. 'Als ik terugkom van de blessure ben ik nog maar achttien jaar. En ik heb nog een contract voor vijf jaar bij Twente. Mijn tijd komt wel.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen