Twente zonder Bannink en Parker op trainingskamp

FC Twente bereidt zich de komende week in Zeeland voor op het nieuwe seizoen. Trainer Co Adriaanse (foto) nam 27 spelers, onder wie diverse jeugdspelers, mee naar het trainingskamp in Middelburg. Alexander Bannink en Bernard Parker behoren niet tot het keurkorps van de Tukkers.

Twente zonder Bannink en Parker op trainingskamp

Bannink komt opnieuw in aanmerking voor een verhuurperiode. Afgelopen seizoen kwam hij al op huurbasis uit voor Heracles Almelo.

Parker moet op zijn beurt eveneens verstek laten gaan. Hij kreeg van Twente toestemming om naar zijn vaderland Zuid-Afrika af te reizen om zijn hoogzwangere vrouw bij te staan. De aanvaller mag overigens vertrekken uit Enschede.

Bryan Ruiz en Roberto Rosales keerden nog niet terug bij Twente. Ruiz geniet nog van een vakantie, terwijl zijn Venezolaanse ploeggenoot momenteel in Argentinië uitkomt op het toernooi om de Copa América.

De volledige selectie: Mihaylov, Boschker, Marsman, Bednarek, Wisgerhof, Douglas, Brama, Janssen, Buysse, Landzaat, Janko, Leugers, Berghuis, Bajrami, Chadli, Cornelisse, Tiendalli, De Jong, John, Janko, Vujicevic, Bengtsson, Stockentree, Vogelsang, Gouriye, Bouma, Röseler. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's