Twente vraagt meer tijd aan KNVB en gemeente Enschede

Reacties

FC Twente heeft bij de licentiecommissie van de KNVB en de gemeente Enschede om uitstel gevraagd voor het aanleveren van zijn gegevens over de financiën en het transferbeleid.

Twente vraagt meer tijd aan KNVB en gemeente Enschede

'De situatie van FC Twente is op dit moment nog steeds heel complex en zorgelijk. We zijn bezig met een operatie waarbij we orde op zaken stellen. De resultaten van de onafhankelijke onderzoeken die op dit moment nog uitgevoerd worden zijn daarbij van doorslaggevend belang. De voortgang van die onderzoeken laten op dit moment zien dat we de afgesproken deadlines niet kunnen halen', licht interim-directeur Onno Jacobs toe op de clubsite.

'Omdat we op dit moment eenvoudigweg nog niet alle (financiële) consequenties kunnen overzien, kunnen we niet anders dan om dit uitstel verzoeken. We realiseren ons dat we in deze periode veel vragen aan inlevingsvermogen, flexibiliteit en begrip van alle betrokken partijen. Voor onszelf en onze partners en supporters, maar zeker ook van de KNVB en de gemeente', vervolgt Jacobs.

Twente zou op 15 februari zijn spullen bij de gemeente Enschede moeten inleveren wat de voorwaarden betreft die tegenover de garantstelling staan en op 1 maart bij de bond de halfjaarcijfers moeten indienen. Zowel de KNVB als de gemeente moet nog beoordelen of er daadwerkelijk uitstel wordt verleend.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.