Twente slijt overbodige Kusk aan FC Kopenhagen

Reacties

Kasper Kusk keert FC Twente na een jaartje alweer de rug toe. De Deense vleugelspeler gaat in zijn vaderland voor FC Kopenhagen spelen.

Twente slijt overbodige Kusk aan FC Kopenhagen

Kusk (23) kwam eerder in zijn carrière uit voor Aalborg BK, waarmee hij in 2014 de dubbel veroverde in Denemarken. Maar het grote talent kwam in Enschede niet uit de verf. Van de vijf competitieduels waarin hij basisspeler was, won FC Twente er niet een. De laatste maanden maakte de Deens international zijn minuten in de Jupiler League.

In Denemarken zijn ze Kusk echter niet vergeten, want kersvers bekerwinnaar FC Kopenhagen biedt hem nu de kans zijn carrière na een verloren jaar nieuw leven in te blazen. En dat komt FC Twente, dat flink moet bezuinigen wegens de financiële nood, niet slecht uit. Niet alleen verdwijnt een dure speler van de loonlijst, ook ontvangt de club nog een transfersom voor hem.

Kusk had in Enschede nog een doorlopend contract tot medio 2018. Twente meldde vrijdag een akkoord te hebben bereikt met Kopenhagen, waar Kusk voor vijf jaar heeft getekend.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.