Twente eenvoudig naar winst op Topklasser WKE

FC Twente heeft de voorbereiding op het nieuwe seizoen afgesloten met een overwinning op WKE. Vier dagen voor het Champions League-duel met FC Vaslui werd de Topklasser met 5-0 verslagen.

De bekerwinnaar kende een vliegende start tegen WKE en stond al na achttien minuten met 3-0 voor. Bryan Ruiz, Marc Janko en Andrej Rendla zorgden voor de doelpunten in Hengelo.

Nog voor rust maakte Ninos Gouriye de vierde treffer namens de Enschedeërs, waarna het slotakkoord was voor Rendla. Na een klein uur bepaalde hij de eindstand op 5-0 voor FC Twente.

De ploeg van trainer CO Adriaanse kwam niet ongeschonden uit de strijd. Ruiz en Dario Vujicevic vielen geblesseerd uit, terwijl Denny Landzaat het duel miste vanwege een scheenbeenkwetsuur. Foto: VI Images