Twente begint tegen Villarreal met Ruiz en zonder Chadli

Bryan Ruiz begint in het Europa League-duel met Villarreal weer in de basis bij FC Twente. Nacer Chadli en Denny Landzaat moeten genoegen nemen met een plaats op de bank.

Twente begint tegen Villarreal met Ruiz en zonder Chadli

FC Twente-trainer Michel Preud'homme voerde in vergelijking met de wedstrijd tegen PSV van zaterdag de nodige wijzigingen door. Rasmus Bengtson moest plaatsmaken voor Douglas, die in de Europa League niet geschorst is.

Opvallender is de degradatie van zowel Landzaat als Chadli (foto) tot bankzitter. De Nederlandse oud-international maakt plaats voor Roberto Rosales, die op het middenveld is geposteerd. Dwight Tiendalli is de nieuwe rechtsback, waar Oguchi Oneywu aan de linkerkant de plek inneemt van Bart Buysse.

Chadli is het slachtoffer van de rentree in de basis van Ruiz, die voor het eerst sinds 27 februari weer aan de aftrap komt. Preud'homme heeft in de persoon van Marc Janko nog een aanvaller achter de hand. De Oostenrijkse spits is verlost van een schouderblessure, maar moet in Villarreal op de bank beginnen. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's