Twee Nederlandse clubs tonen interesse in Bouma

Wilfred Bouma geeft de voorkeur aan een langer verblijf in Engeland, maar is tot nu toe alleen benaderd door Nederlandse clubs.

Twee Nederlandse clubs tonen interesse in Bouma

Bouma is op zoek naar een nieuwe club nadat Aston Villa heeft aangegeven het aflopende contract niet te verlengen. De 31-jarige verdediger werd direct in verband gebracht met West Bromwich Albion en Wolverhamton Wanderers.

'Ik heb geruchten gehoord, maar niemand heeft zich bij mij gemeld', aldus zaakwaarnemer Ger Lagendijk in The Express and Star over de vermeende interesse uit Engeland. 'Ik heb op dit moment twee telefoontjes gekregen van Nederlandse clubs.'

'Hij geeft er de voorkeur aan om in Engeland te blijven, maar alleen als er een goede aanbieding van een goede club komt', zei Lagendijk, die zich niet druk maakt over een gebrek aan belangstelling. 'Het heeft wat tijd nodig, we hebben geen haast.'

Het lange blessureleed van Bouma is mogelijk een obstakel voor clubs. De verdediger speelde in juli 2008 zijn laatste wedstrijd in de hoofdmacht. In dat Intertoto-duel met Odense BK brak hij zijn rechterenkel, waarna een lange revalidatie wachtte.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen