Twee Bronzen Stieren voor goalgetter Boere

Reacties

Tom Boere is winnaar geworden van twee Bronzen Stieren. De spits van FC Oss is verkozen tot beste speler in de tweede periode en was met liefst veertien treffers ook de meest trefzekere speler in de reeks van negen duels.

Twee Bronzen Stieren voor goalgetter Boere

Boere won met Oss de laatste vijf duels in de periode en scoorde in acht opeenvolgende wedstrijden. Alleen tijdens het eerste duel (Oss-RKC Waalwijk 2-5) scoorde hij niet. In totaal heeft Boere dit seizoen al twintig goals in achttien Jupiler League-wedstrijden gemaakt.

De andere genomineerden voor de titel van beste speler waren Soufyan Ahannach (Almere City FC), Pelle Clement (Jong Ajax) en Thomas Verheijdt (MVV Maastricht). Boere krijgt vrijdagavond, voorafgaand aan FC Volendam-FC Oss, de Bronzen Stier als beste speler uitgereikt. 

De andere twee Bronzen Stieren worden uitgereikt bij Helmond Sport-Jong Ajax. Roy Hendriksen is gekozen als beste trainer. De dit seizoen debuterende hoofdcoach leidde Helmond Sport naar een plek in de play-offs. Middenvelder Frenkie de Jong van Jong Ajax is verkozen tot het grootste talent van de tweede periode.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.