Türüç van Go Ahead naar promovendus Kayserispor

Reacties

Deniz Türüç vertrekt bij Go Ahead Eagles. De middenvelder verkast naar Kayserispor, dat juist is gepromoveerd naar het hoogste niveau in Turkije.

Türüç van Go Ahead naar promovendus Kayserispor

Türüç gaf eind vorig seizoen al aan toe te zijn aan een nieuwe sportieve uitdaging. Zeker na de degradatie met Go Ahead Eagles werd gespeculeerd over een vertrek, met name FC Groningen werd genoemd, maar de middenvelder pikte nog wel het Europese avontuur mee. Daarin scoorde hij in de verloren return tegen Ferencváros (4-1) fraai.

De 22-jarige Türüç speelde de afgelopen drie seizoenen bij Go Ahead Eagles en maakte indruk met zijn ijzersterke linkerbeen. Hij kwam in Deventer tot 97 officiële wedstrijden, waarin hij zeven keer scoorde en negen assists gaf. Bij Kayserispor - dat vorig seizoen eerste werd op het tweede niveau - treft Türüç meerdere spelers met hun roots in Nederland.

Zo heeft de club ex-Feyenoorder Diego Biseswar onder contract, net als voormalig NAC'er Ömer Bayram. Ook Yener Arica - die in het verleden in de jeugd van Ajax speelde - speelt in Kayseri.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.