Turpin fluit PSV, Makkelie krijgt Arsenal

Reacties

PSV krijgt woensdag in de Champions League te maken met scheidsrechter Clément Turpin. Feyenoord komt een dag later ook een gerenommeerde arbiter tegen.

Turpin fluit PSV, Makkelie krijgt Arsenal

De UEFA heeft Turpin aangesteld voor het duel FK Rostov - PSV. Voor de Franse arbiter wordt het zijn eerste kennismaking met een Nederlandse club sinds zijn optreden in De Kuip van 2015. Vanwege ongeregeldheden op de tribune legde hij toen het Europa League-duel Feyenoord – AS Roma stil. De Rotterdamse club werd later gestraft door de UEFA.

Makkelie is deze week de tweede Nederlandse arbiter in de Champions League. Waar Bas Nijhuis dinsdag Sevilla - Olympique Lyon fluit, daar heeft Makkelie de leiding gekregen over Arsenal – FC Basel van woensdag.   

In de Europa League krijgt Feyenoord donderdag te maken met Jonas Eriksson. De Zweed, die afgelopen seizoen de Europa League-finale floot, moet het duel met Fenerbahçe tot een goed einde brengen.

De Spanjaard Javier Estrada is donderdag de leidsman bij Zenit Sint-Petersburg – AZ. Bij Ajax – Standard Luik hanteert de Italiaan Paolo Mazzoleni de fluit. Serdar Gözübüyük is aangesteld voor de ontmoeting van Schalke 04 met Red Bull Salzburg.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.