Turkse top en Club Brugge jagen op Juninho Bacuna

Reacties

Juninho Bacuna (22) staat mogelijk voor een zomerse transfer. De middenvelder van Huddersfield Town wordt nauwlettend gevolgd door clubs uit heel Europa. Turkije lijkt de meest logische bestemming voor de oud-speler van FC Groningen.

Turkse top en Club Brugge jagen op Juninho Bacuna
© Pro Shots

Bacuna is bezig aan zijn tweede seizoen bij Huddersfield. Vorig jaar degradeerden The Terriers uit de Premier League en nu staan ze 22ste in het Championship. De ambitieuze Bacuna sluit een vertrek dan ook niet langer uit. Hij beschikt over een contract tot de zomer van 2021, met daarin nog een optiejaar.

De volgende bestemming van de jongste van de Bacuna-broers lijkt Turkije te worden. Naast Fenerbahçe en koploper Istanbul Basaksehir zijn er meer Turkse clubs die hem op de korrel hebben. Vanuit België heeft Club Brugge al geïnformeerd en ook vanuit Griekenland en Rusland is er serieuze interesse.

Bacuna, die in 2018 voor een slordige 2,5 miljoen euro overkwam van FC Groningen, speelde vorig seizoen 21 wedstrijden in de Premier League. Dit seizoen kwam de box-to-box-speler al tot 36 wedstrijden. Bacuna's oudere broer Leandro speelt tegenwoordig voor Cardiff City.

Spelersprofiel

J. Bacuna


Geboortedatum:
7 augustus 1997
Leeftijd:
26
Geboorteplaats:
Groningen
Nationaliteit
Curaçao
Lengte:
1,78 m
Gewicht:
74 kg
Huidige club:
Birmingham City
Nationaal team:
Curaçao
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.