Tsjechië beducht voor spelhervattingen Kazachstan

Reacties

Terwijl concurrenten IJsland en Nederland tegenover elkaar staan, moet Tsjechië donderdag de klus klaren tegen Kazachstan. Bondscoach Pavel Vrba kent de gevaren.

Tsjechië beducht voor spelhervattingen Kazachstan

Vrba heeft zijn lessen geleerd van de eerste wedstrijd tegen Kazachstan (4-2 zege). 'We zullen voorzichtig moeten zijn. We weten dat de tegenstander gevaarlijk is bij spelhervattingen', aldus de bondscoach van de Tsjechen in de aanloop naar de wedstrijd in Plzen.

Een dag voor de EK-kwalificatiewedstrijd incasseerde Vrba een tegenvaller. Tomas Sivok heeft te veel last van een ribblessure om in actie te kunnen komen. Mario Holek werd opgeroepen als vervanger van de verdediger van Bursaspor.

De interland biedt ook gelegenheid nieuwelingen van dichtbij te aanschouwen. David Pavelka (Slovan Liberec) en Jiri Skalak (Mlada Boleslav) kunnen donderdag tegen Kazachstan hun debuut maken als international. 'Het is waarschijnlijk dat een van de nieuwelingen aan de aftrap komt', zei Vrba, die waarschijnlijk kiest voor Pavelka. 'Maar misschien is dat iemand die niemand verwacht.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.