Trotse Van Gaal weigert titelaspiraties uit te spreken

Reacties

Dat Manchester United zich in het uitduel met Everton hersteld heeft van de afstraffing tegen Arsenal, vindt manager Louis van Gaal 'fantastisch'. Hij hoopt dat zijn ploeg dit niveau kan vasthouden.

Trotse Van Gaal weigert titelaspiraties uit te spreken

Op Goodison Park won United overtuigend met 3-0, voor de interlandperiode was Arsenal met diezelfde cijfers te sterk. United voldeed daarmee aan Van Gaals wens om revanche te nemen voor het verlies tegen The Gunners.

'Ik ben heel erg trots op mijn spelers', sprak Van Gaal tegen Sky Sports. 'Na de nederlaag tegen Arsenal heb ik twee weken niet met ze kunnen werken vanwege de interlands en dan deze prestatie neerzetten? Fantastisch!'

Van Gaal wilde geen verregaande conclusies verbinden aan het overtuigende optreden van zijn ploeg. 'Dit is maar één wedstrijd, zoals de nederlaag tegen Arsenal ook maar één wedstrijd was. We moeten niet gaan overdrijven. Als we deze week aantonen constanter te zijn en ook van Manchester City winnen, dan kunnen we misschien denken aan titelaspiraties. Hoewel we natuurlijk altijd de ambitie moeten hebben om kampioen te worden, maar het moet wel realistisch zijn', besloot de Amsterdammer.

Woensdag speelt United uit tegen CSKA Moskou in de Champions League. Drie dagen later volgt de topper tegen stadgenoot City, dat met twee punten voorsprong op United koploper in de Premier League is.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.