Trezeguet stelt overwinning van Juventus veilig

Juventus blijft in het spoor van Internazionale dankzij een zege in Palermo. Ook AS Roma boekte aan de vooravond van het vervolg in de Champions League een overwinning.

Trezeguet stelt overwinning van Juventus veilig

Palermo-Juventus 0-2 De door blessureleed geplaagde David Trezeguet heeft zijn eerste competitietreffer van het seizoen gemaakt. De Franse aanvaller maakte tien minuten voor tijd een einde aan de illusies van Palermo. Mohammed Sissoko had namens de Turijnse gasten na minder dan een half uur de ban gebroken. De Malinees gaf een knappe individuele actie een passend slot. Juventus blijft op negen punten van koploper Inter.

AS Roma-Siena 1-0 Rodrigo Taddei gaf zijn voormalige club Siena met een bekeken schot het nakijken. Ondanks de zege nam het aantal zorgen voor AS Roma toe. De Romeinse ploeg kampt al met het nodige blessureleed, maar moet vrezen dinsdag ook Juan en Cincinho te moeten missen als het in de Champions League aantreedt tegen Arsenal. Juan kampt met een dijbeenblessure, Cicinho haakte in de 72ste minuut af met een kniekwetsuur.

Bekijk hier al onze video's