Trefzekere Promes onderuit tegen Grozny

Quincy Promes heeft ondanks een treffer niet kunnen voorkomen dat Spartak Moskou onderuit ging tegen Terek Grozny. In de Akhmat-Arena verloor de Russische topclub met 4-2.

De Oranje-international bracht de spanning in het laatste kwartier terug met een rake kopbal bij de tweede paal: 2-2. Maar in de slotfase maakte de thuisploeg aan alle onzekerheid een einde door twee treffers van Aílton Almeida.

Voor de goal van Promes had Vyacheslav Krotov de bezoekers op voorsprong gezet, maar door twee treffers van Ablaye Mbengue leidde Terek acht minuten na rust met 2-1. Promes maakte tegen Grozny alweer zijn elfde competitietreffer van dit seizoen. Ondanks de nederlaag blijft Spartak Moskou op de zesde plaats in de Russische competitie staan.