Treffers van Costa nagespeeld, Sigthórsson mag scoren

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Treffers van Costa nagespeeld, Sigthórsson mag scoren

• Dit seizoen trof Diego Costa in zeven competitiewedstrijden al negen keer doel voor Chelsea. Een aardige binnenkomer bij zijn nieuwe werkgever en een goede reden voor een liefhebber om al zijn negen treffers na te spelen op de game FIFA 15. Wie de treffers dus even heeft gemist hieronder de digitale herhalingen.

• Kijk en geniet van de ontspannen training van Barcelona. Een potje tennisvoetbal met fraai slotstuk.

'Hij mag van mij scoren. Als wij maar met een 3-1 overwinning in het vliegtuig stappen. Dan zal hij lachen, maar ik als grote winnaar met Oranje toch iets harder.'
Jasper Cillessen heeft er geen moeite mee als zijn ploeggenoot Kolbeinn Sigthórsson vanavond scoort voor IJsland. De doelman van het Nederlands elftal heeft als enige voorwaarde dat Oranje er dan, ondanks het doelpunt van de Ajacied, alsnog met de winst vandoor gaat. (De Telegraaf)

• Een fraai staaltje vrouwenvoetbal bij Toloba – Red Flames -17. Doelpuntenmaakster: Mariam Abdulai.

'We hebben veel kampioenen, zoals Jérémy Ménez, Keisuke Honda, Nigel de Jong, Stephan El Shaarawy en Fernando Torres. De basis is er, want we hebben nu niet langer een rotte appel in de kleedkamer.'
Silvio Berlusconi, clubeigenaar van AC Milan, geeft Mario Balotelli in La Gazzetta dello Sport een flinke trap na. De Italiaan, deze zomer verkocht aan Liverpool, kon niet veel goed doen bij de voormalig premier van Italië. Balotelli zal het schouderophalend tot zich hebben genomen. Misschien treurt hij alleen over het feit dat hij nu geen uitnodigingen voor de beruchte bunga-bunga-party's meer zal ontvangen.

'Nu is mijn eerste taak: verdedigen. Trucjes moeten anderen maar doen'
• Dat zegt Gregory van der Wiel. De verdediger van Paris Saint-Germain vergezelde de uitspraak met een opvallend verzoek. Hij wil niet meer vergeleken worden met de Van der Wiel die jarenlang bij Ajax speelde. 'Ik ben een hele andere speler nu. Dat was, met alle respect, de Eredivisie. Nu speel ik op een ander niveau. Meestentijds zakelijk. Als ik gekke dingen doe, krijg ik het te horen', aldus de Oranje-international. (Heldenonline)

'Ik zit hier nu al een tijdje en kan je vertellen dat wij hier nog nooit fatsoenlijk zijn gesteund'
• Was getekend Aleksandar Kolarov, de linksback van Servië. De verdediger van Manchester City hekelt de Servische aanhang na het gelijkspel tegen Armenië. 'Het lijkt erop dat de mensen hier niet kunnen wachten tot wij falen, waardoor zij ons weer kunnen beledigen', aldus Kolarov, die sinds kort te maken heeft met bondscoach Dick Advocaat.

• Prima aanname. Dat Raphaël Varane, verdediger van Real Madrid en Frankrijk, meer kan dan alleen een man uitschakelen weten we nu ook….

'Het vertrek van een coach is nooit een catastrofe. Begrijp me niet verkeerd, ik zou het erg vinden als Wilmots ons verlaat, maar als het gebeurt... c'est la vie'
• Philippe Colin, voorzitter van de technische commissie van de Belgische voetbalbond, hoopt dat bondscoach Marc Wilmots zijn contract tot medio 2018 uitdient. Maar gebeurt dat niet, dan is er geen man overboord. Toch bestaat er twijfel rondom Wilmots. Helemaal na de poging van zijn oude club Schalke 04. De Duitse topclub probeerde onlangs de keuzeheer van De Rode Duivels te strikken. (Het Laatste Nieuws)

Dele Adebola heeft het niet makkelijk de laatste tijd. De achternaam van de voormalige aanvaller van Birmingham City roept kennelijk vragen op, waarop Adebola besloot een wel zeer opmerkelijke tweet de wereld in te sturen. De Nigeriaan mankeert gelukkig niets....

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.