Transfervrije Zé Roberto vertrekt bij Hamburger SV

Zé Roberto neemt in de zomer na twee seizoenen afscheid van Hamburger SV. De middenvelder ontving een nieuwe aanbieding van de Duitse club, maar besloot deze naast zich neer te leggen. 'Hij wilde graag een meerjarig contract hebben', verklaart technisch directeur Bastian Reindhardt op de officiële clubsite.

Transfervrije Zé Roberto vertrekt bij Hamburger SV

De Braziliaan krijgt volgende week na afloop van het thuisduel met Borussia Mönchengladbach de gelegenheid om afscheid te nemen van de fans. 'Wij wilden hem graag nog een jaar voor de club behouden, maar dat is helaas niet gelukt. Wij zijn echter wel blij we dat zo'n grote voetballer in de gelederen hebben gehad. Wij wensen hem in de nabije toekomst het allerbeste', aldus Reindhardt.

De 84-voudig Braziliaans international heeft nog geen nieuwe club gevonden. 'Ik wil nog minimaal twee jaar op het hoogste niveau actief zijn, zodat ik meer zekerheid en stabiliteit heb voor mijn familie. Ik heb nog geen interessante aanbiedingen ontvangen', aldus Zé Roberto, die eerder uitkwam voor onder meer Real Madrid, Bayer Leverkusen en Bayern München.
Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's