Transfervrije Sno stelt ADO Den Haag te veel eisen

Reacties

De overgang van Evander Sno naar ADO Den Haag is van de baan. De 27-jarige middenvelder kon een meerjarig contract tekenen, maar de twee partijen kwamen er financieel niet uit.

Transfervrije Sno stelt ADO Den Haag te veel eisen

De Haagse clubleiding voerde diverse gesprekken met Sno, die transfervrij is aangezien zijn contract met RKC Waalwijk afloopt, maar het gat tussen vraag en aanbod bleek te groot, zeker nadat een advocaat van Sno opeens met allerlei aanvullende eisen was gekomen.

Ook een langer verblijf van Danny Holla (26) is uiterst onzeker. Trainer Henk Fraser zei al meermalen zijn aanvoerder graag te behouden. Holla staat in de nadrukkelijke belangstelling van de Duitse club 1860 München, terwijl ook Apoel Nicosia uit Cyprus naar hem heeft geïnformeerd.

ADO verwacht wél op korte termijn het keepersbestand voor komend seizoen rond te hebben. Robert Zwinkels (31) tekent deze week een nieuw eenjarig contract, met een optie voor nóg een seizoen. Verder komt Tim Coremans (23) transfervrij over van SC Cambuur. Hij gaat in Den Haag als derde doelman fungeren.

De club wil nóg een keeper vastleggen, die met Zwinkels de strijd moet aangaan voor een basisplaats. Mickey van der Hart (Jong Ajax) en Eloy Room (Vitesse) zijn in beeld, terwijl ADO ook naar een buitenlandse doelman kijkt.

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.