Transfervrije Derijck terug op het oude nest

Reacties

ADO Den Haag heeft zich versterkt met Timothy Derijck. De Belgische verdediger komt transfervrij over van PSV en tekent een contract voor twee seizoenen in Den Haag.

Transfervrije Derijck terug op het oude nest

De komst van Derijck hing al enige tijd in de lucht aangezien hij niet voorkwam in de plannen van PSV-trainer Phillip Cocu. Om die reden mocht de Belg, die 43 competitiewedstrijden speelde in het shirt van de Eindhovenaren, transfervrij vertrekken.

Met de overgang is de rentree van Derijck bij ADO aanstaande. Tussen 2009 en 2011 groeide hij uit tot een belangrijke kracht van de Hagenaars, iets wat hem daarvoor bij Feyenoord niet was gelukt. Derijck stapte vervolgens over naar PSV, maar brak daar nooit echt door.

Afgelopen seizoen werd hij verhuurd aan FC Utrecht, maar ook daar verloor hij snel zijn basisplaats. Derijck kwam in het verleden ook uit voor NAC Breda en FC Dender EH in België. ADO-trainer Henk Fraser biedt hem daarom nu de kans zijn geschonden blazoen op te poetsen. De oud-verdediger was onlangs al positief over de aanstaande versterking. 'Ik ben absoluut overtuigd van zijn kwaliteiten.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.