Transfervrije De Zeeuw traint mee bij Sheffield Wednesday

Reacties

Demy de Zeeuw is tijdelijk onderdeel van de selectie van Sheffield Wednesday. De middenvelder zit op dit moment zonder contract en hoopt een verbintenis af te dwingen bij The Owls.

Transfervrije De Zeeuw traint mee bij Sheffield Wednesday

De 32-jarige middenvelder traint deze week mee bij Sheffield Wednesday, dat meldt zijn managementbureau. Mocht het tot een transfer komen, dan is hij de derde speler met een Nederlands paspoort in de selectie van de Championship-club.

Darryl Lachman en Glenn Loovens staan al onder contract in Sheffield. De Zeeuw, in het verleden onder meer actief bij Spartak Moskou, AZ en Ajax, traint mee onder leiding van de kersverse manager Carlos Carvalhal. De Portugees werd eerder deze week aangesteld op Hillsborough.

De Zeeuw was het voorbije seizoen actief voor NAC Breda. Met de club van trainer Robert Maaskant degradeerde hij via de play-offs uit de Eredivisie. De 27-voudige international liet in Breda zien dat hij ondanks een gebrek aan wedstrijdritme - hij zat de eerste seizoenshelft nog zonder club - nog altijd van waarde kan zijn. De Zeeuw was twee keer trefzeker en was daarnaast drie keer aangever in de zestien competitieduels namens NAC.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.