'Transferklapper' voor Mokhtar in Turkije

Reacties

De Turkse media pakken dit weekend uit met een opmerkelijk incident rondom voormalig FC Twente-speler Youness Mokhtar. De 24-jarige aanvaller leek op weg naar Kayserispor, maar belandde in een handgemeen met de trainer.

'Transferklapper' voor Mokhtar in Turkije

De linksbuiten is op zoek naar een nieuwe werkgever nadat hij zijn contract met Al-Nasr had laten ontbinden. Kayserispor was geïnteresseerd en dus trok Mokhtar met zijn broer naar Turkije. Er lag een tweeënhalfjarig contract klaar voor de geboren Utrechter en na twee dagen onderhandelen leek alles rond. Toen in de conceptcontracten meerdere voorwaarden, waaronder het salaris, waren veranderd, besloten de gebroeders Mokhtar de deal af te blazen. Op het vliegveld ging het echter mis.

Aangekomen op de luchthaven werd Mokhtar geconfronteerd met Tolunay Kafkas, de trainer van Kayserispor bij wie het stoom uit de oren kwam. 'Waarom heb je niet getekend? Wat is er fout gegaan?', zou de trainer hebben gevraagd. Mokhtar antwoordde dat de voorwaarden waren veranderd en dat de trainer maar aan diens directie moest vragen wat er was gebeurd. De trainer reageerde furieus en gaf de Nederlander een klap. 'Transferklapper voor Mokhtar', kopten de Turkse media vanmorgen.

Mokhtar en zijn broer zouden vervolgens het eerste vliegtuig naar Istanbul hebben genomen en later zijn doorgevlogen naar Amsterdam. Bronnen rondom de aanvaller bevestigen het Turkse verhaal en laten weten dat Mokhtar voor geen goud meer naar Kayserispor wil. De transfervrije aanvaller heeft namelijk andere ijzers in het vuur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.