Transferdagboek 26/08: Defour, Kuzmanovic en Robben

In deze periode mogen de technisch directeuren en managers aan de slag om hun selectie te versterken. Voetbal International houdt een dagboek bij om een overzicht te geven van de talloze transfergeruchten die circuleren. Let wel: het zijn geruchten. De meer betrouwbare nieuwtjes lees je in andere berichten. The Sun weet het zeker: Arjen Robben keert terug naar de Premier League. Manchester United heeft de beste papieren, terwijl ook Liverpool de situatie rond de voormalig Chelsea-winger in de gaten houdt. Volgens de tabloid heeft de ploeg van manager Sir Alex Ferguson 27 miljoen euro over voor Robben, waarvan ruim elf miljoen direct wordt betaald en zestien miljoen volgend seizoen.

Transferdagboek 26/08: Defour, Kuzmanovic en Robben

Tottenham Hotspur hield zich deze zomer vrij rustig op de transfermarkt, maar daar komt mogelijk verandering in. The Daily Mail meldt dat Sandro (Internacional), Kevin Anin (Le Havre) en Mario Mandzukic (Dinamo Zagreb) op het verlanglijstje staan van manager Harry Redknapp, terwijl volgens The Independent een akkoord is bereikt met Osman Chavez (Platense).

Sevilla versterkte zich eerder deze zomer al met Didier Zokora, maar hoopt deze week nog een centrale middenvelder te contracteren. Volgens Marca hebben de Andalusiërs zich voor Steven Defour gemeld bij Standard Luik, terwijl Sky Italia meldt dat Zdravko Kuzmanovic de beoogde nieuwe middenvelder is. Kuzmanovic mag dan woensdag niet in actie komen als Fiorentina in de Champions League speelt tegen Sporting Lissabon.

Bekijk hier al onze video's